Plein BSO krijgt boost

Het plein voor de schoolgaande kinderen bij kindercentrum Panta Rhei heeft een flinke opknapbeurt gekregen. De waterbaan, de brug en de zandbak zijn vernieuwd. Waar mogelijk of noodzakelijk is acaciahout gebruikt, hout met een flinke houdbaarheidsdatum. De oude eik is voorzien van een grote vlonder. Het was de leidsters en kinderen al enige tijd een doorn in het oog dat er veel struikelpartijen waren. De wortels van de eik komen op sommige plekken flink boven de grond uit. Nu is er een mooie vlonder van douglashout gebouwd, op staanders van acaciahout. Hiermee zijn zowel de kinderen als de boom erg blij mee! Struikelen over de wortels behoort tot het verleden, er kan naar harte lust gespeeld worden op de vlonder en de wortels van de oude eik raken niet meer beschadigd.